Jul 15, 2008, 8:11 PM

Къде си, любов 

  Poetry » Love
1053 0 12

Струи в очите ми тъга,

защото днес си ти

незрима

за моето сърце -

далечна и недоловима.

Къде отиде искреният смях

на дните,

пълни с обич и надежда...

Къде отиде ти,

любов неземна?

Дали отново

ще те срещна...

© Ясен Радулов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??