May 6, 2006, 4:51 PM

КЪДЕ СИ, МОЯ УЧЕНИЧЕСКА ЛЮБОВ? 

  Poetry
2212 0 18

КЪДЕ СИ, МОЯ УЧЕНИЧЕСКА

                   ЛЮБОВ?

                                   На Соня

 

Къде си, моя ученическа любов?

В съня ми идваш само и ме будиш,

но идвай, моя ученическа любов,

за да си спомням колко бяхме луди.

 

Угасна, моя ученическа любов,

блясъкът в очите уморени.

Старея, моя ученическа любов,

но ти си същата и още си във мене.

 

В душата, моя ученическа любов!

Там пазя зорко образа ти свиден.

До края, моя ученическа любов!

До онзи миг, когато ще си ида.

 

6. 5. 2006 г.
Добрич

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??