Feb 21, 2009, 6:15 PM

Къде си ти 

  Poetry » Love
577 0 3

В памет на Д. И.

 

Много хора има покрай мене,
всичко покрай мене се върти,
ала търся със очи смутени
в пъстрата тълпа къде си ти.

Към любов луната ме прикани,
свиден спомен за любов шепти-
аз протягам топлите си длани
и отвръщам – но къде си ти?

В шумни танци, песни и забава,
с пълни чаши времето лети,
но крещя самотна в този хаос 

мили мой къде, къде си ти!

И когато сутрин ме поглежда
слънцето и нежно затрепти,
в сън убила вяра и надежда
тихо шепна 
сън ли беше ти?

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??