Dec 10, 2021, 9:59 PM

Към душата си 

  Poetry » Love
441 0 0

Ще се справим - спокойна бъди,
просто зъби трябва да стиснем,
това са от тези, гадните дни,
през, които в живота трябва да минем.

 

Моя ранима и крехка душа,
прости ми, че те раних,
подлъгах те в любовта
и на парченца пак те разбих.

 

Прости ми, моя добра и любима,
прегръщам те с двете си ръце,
с тях отново аз ще те повдигна
и занапред ще те пазя добре.

 

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??