Искам в шепите ти да се побирам,
в твоята прегръдка да заспивам.
Устните ти нежно да целувам,
тихо на ушенце мили думи да редя
и усмивка да се появи,
а в мисълта да вижда бъдещи мечти!
Отнасяш ме в Рая на ръце,
и милваш като морски бриз косите,
ухание неповторимо носиш ти,
което се разтваря в сетивата!
Прегърни ме, целуни ме,
после за ръката ме хвани
отведи ме там в твоите мечти!
© Инци All rights reserved.
Възможно е да е еднопосочно!