Apr 10, 2013, 8:57 PM

Лазурен букет 

  Poetry » Love
823 0 7

Днес откъснах за теб

късче синьо небе,

късче слънчев седеф

от простора... сърце,

малко, нежно кълбо

от безоблачен смях,

шепа блян... синева

със целувката слях.

И я пратих с любов

с вятъра... щур куриер,

с този весел южняк,

с този мил кавалер -

цвят от изгрев лъчист,

звън от птичи криле,

дар... лазурен букет

от теменужно небе.

Ти погали го с очи,

в миг улови си мечта

и със мен полети

там... под звездна дъга.

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??