Jan 22, 2011, 12:20 AM

Лека нощ 

  Poetry » Other
527 0 0

 

Небето от любов прелива,

Луната в нежната си прегръдка гушнало.

А тя чаровно се оглежда в морето,

като огледало то отразява искрящата ù усмивка.

 

Сърцето от любов прелива,

копнеещо за нежен допир,

за миг целунат.

 

Като звезди очите ми искрят.

Само небето разбира как горят,

как се молят да съзрат твоите.

 

Вятърът ще отвори прозореца ти

и като нежен повей ще се вмъкна,

за да те докосна в съня ти.

 

После ще си отида, както съм дошла -

с повея на нощта ще потъна в тъмнината.

Пожелавайки ти

Лека нощ!

© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??