Aug 18, 2007, 3:35 AM

Лека нощ... миличък... 

  Poetry
1466 0 7


Ще заспя, спокойна, без ласка,
топла, от мигове разгорещена.
Ще се гушна, без дъх,
смирена, след луда нощ.
Ще те сънувам, без жажда,
изпита, от капчиците страст.
Ще се събудя, със затаен дъх,
. . . жадно очакваща.
Свежестта на целувка,
да разтърси  реалността.

                                 

© Тина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??