Apr 27, 2014, 12:46 PM

Лекарство за душата 

  Poetry » Love
451 0 0

Душата ми е болна,

ми сподели една жена.

Една жена, докосната от любовта.

Когато една душа е болна,

вътре любовта я няма.

Беше там, и си тръгна.

Беше там, и сърцето се усмихваше.

Вече не се усмихва.

Плаче сега.

Не го карай да плаче постоянно.

Тръгни веднага и любовта върни.

Настани я пак в своята душа.

Накарай пак сърцето да се смее.

Накарай то сълзите да забрави,

и пак ще бъдеш една жена,

докосната от любовта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??