Oct 20, 2013, 1:59 PM

Лекуваш ме 

  Poetry » Love
650 0 1

Лекуваш ме

 

Лечителка голяма си за мен,

лекуваш ти без думи, но с душа,

лекуваш ти сърцето и съня,

лекуваш ти с магическа ръка,

лекуваш - с  Любовта!

 

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Е такива Души са красиви - които лекуват!
Random works
: ??:??