Nov 16, 2016, 11:16 PM

Лени 

  Poetry » For kids
452 0 6

Тези луди игри - 

непознати до днеска! -

И божурът дори

е с модерна прическа.

 

И до късно не спят

двете люлки червени.

И череши валят - 

пожелае ли Лени...

 

Ала облаче дъжд

през улука наднича.

И денят изведнъж -

като лято - изтича.

 

И - приспала сега

колене и пързалки -

Лени гледа снега.

Любопитна и малка.

 

И прогонва с криле

всички дракони смешни.

И завива носле.

И сънува череши.

 

© Емил Хаджидиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??