Тези луди игри -
непознати до днеска! -
И божурът дори
е с модерна прическа.
И до късно не спят
двете люлки червени.
И череши валят -
пожелае ли Лени...
Ала облаче дъжд
през улука наднича.
И денят изведнъж -
като лято - изтича.
И - приспала сега
колене и пързалки -
Лени гледа снега.
Любопитна и малка.
И прогонва с криле
всички дракони смешни.
И завива носле.
И сънува череши.
© Емил Хаджидиев Todos los derechos reservados