Apr 24, 2014, 6:27 PM

Лесно е 

  Poetry
524 0 4

Лесно е да вдигна двете си ръце

и да прегърна, вместо да нападам.

Лесно е да вдигна двете си ръце -

да се предам,

но кой обича предателите?

Лесно е да се обичам,

когато с ръцете си прегръщам искащите.

Лесно е.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??