Jun 5, 2009, 5:51 PM

Лети, мечта... 

  Poetry
874 0 11

Лети, мечта,

над долини съмнения,

над непребродни спомени-гори.

Лети, мечта,

над истини-морета,

на вярата към топлите страни...

 

Заспи, тъга,

на радостта в хралупата,

в прегръдките на сънени надежди.

Заспи, тъга!

Усмихвай се в съня си,

покрита с пелени от нежност...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??