May 22, 2007, 1:53 PM

ЛИЛИПУТВОРЕНИЕ 

  Poetry
789 0 6

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Ако аз съм един лилипут,
ти пък влюбена в мене гугутка,
ще крещя от любов като луд,
че обичам една лилипутка.

Аз съм малък, но чувствата - тя
ми нашепва през всяка минутка.
И ме кара голям да раста
тази супер добра лилипутка.

Ти ме пита къде съм го чул
този крясък на пеперудка.
Ще ти кажа, че всяка жена
е за мене мечта лилипутка.

Лилипутка звучи като химн.
Всеки мъж е един лилипутин.
Но в света прочут е един
с най-мъжкото име - Путин...

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??