22 may 2007, 13:53

ЛИЛИПУТВОРЕНИЕ 

  Poesía
788 0 6

Obra no adecuada para menores de 18 años

Ако аз съм един лилипут,
ти пък влюбена в мене гугутка,
ще крещя от любов като луд,
че обичам една лилипутка.

Аз съм малък, но чувствата - тя
ми нашепва през всяка минутка.
И ме кара голям да раста
тази супер добра лилипутка.

Ти ме пита къде съм го чул
този крясък на пеперудка.
Ще ти кажа, че всяка жена
е за мене мечта лилипутка.

Лилипутка звучи като химн.
Всеки мъж е един лилипутин.
Но в света прочут е един
с най-мъжкото име - Путин...

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??