May 21, 2007, 9:12 PM

Лингвистично 

  Poetry
409 0 4
 

Думите одумват други думи

в опита си да ги дефинират.

В тази дейност те събират сили

и безскрупулно еволюират.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??