Feb 3, 2012, 11:34 PM

Липса 

  Poetry
547 0 2

Липсва,

липсва въздух.

И защо ли

Смисълът е жив,

но някак си -

наполовина,

а Истината - бледна,

тъй някак

... полужива е,

защото

въздух липсва.

Липсва!

Липсва ни...

© Веселин Динчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??