Jan 3, 2014, 7:50 PM

Липса 

  Poetry » Love
506 0 3

Косите ù са тъмен необят.
Усмивката ù мъжки лед разтапя.
Целуне ли ме - ставам вечно млад.
Сънувам как понякога ме хапе...

Крилете ми разперва с поглед тих.
Ръцете ù на фея са вълшебни.
Ревнува ме от всеки топъл стих.
Завива ме с прегръдки, щом си легне.

Сърцето ù е рана от любов
и го лекува с майчината карма.
Обричала се е на "до живот" -
играла е в комедии и драми...

Тя не е идеалната жена
и ако някой ден от мен ù писне,
навярно няма да я обвиня -
аз знам, че във мечтите ù съм липсвал...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??