Jan 28, 2022, 1:43 PM

Липса 

  Poetry » Love
184 1 2

Огромното пространство те разпръсна
в безбройните посоки и тълпи.
И вече да открия теб е късно,
душата ми не може да търпи.

 

Морето на живота те разплиска,
а споменът за обич ми тежи.
Върни се да запълниш тази липса
и в твоето сърце да бъда жив.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??