Липси...
Истината е, че ми липсваш,
дори когато си до мен.
Когато тялото ти
променя цвета на утрото,
а думите осветяват
лицето ми.
И когато докосваш
с пръсти душата ми,
и караш очите
ми да пламтят.
Тогава, ми липсваш
още повече...
© Камена Григорова All rights reserved.