Jun 9, 2013, 6:56 PM  

Липсва ми... 

  Poetry » Love
996 2 5

Липсва ми гласът ти... Липсва ми усмивката ти, която ме кара да вървя щастлива по пътя. Липсва ми блясъкът на очите ти, който сияе дори и в моите сънища... Липсваш ми ТИ!!


Липсва ми начинът, по който ме караш да се усмихвам. Липсват ми онези моменти, в които не се нуждаехме от нищо друго - имахме нужда само от себе си и това ни беше достатъчно...

 

Липсва ми сигурността, която имах, когато се намирах до теб - онова чувство, което ми нашепва, че щом съм с теб, няма да се случи нищо лошо... Липсват ми твоите прегръдки и думите, които винаги знаеш кога да кажеш. Боже мой, така ми липсваш ти сега!!!


Липсваш ми страшно, страшно много! Искам да бъда до теб сега, но не мога - ти си толкова далеч... Знай, че в сърцето ми ще има винаги едно местенце само за теб  - недостъпно, запазено от всички останали...

 

Може би така ще те нося винаги със себе си... ТИ си част от моите мечти! И ако имах толкова могъщи сили, бих преобърнала целия свят, за да бъда в момента до теб. Липсваш ми, как ми липсваш само...

 

Липсват ми онези откраднати и скрити погледи... Липсват ми твоите усмивки... Липсва ми чувството, което изпитвах, когато целуваше ме... Толкова съм влюбена - като дете, наивно и глупаво дете, но съм истински щастлива!!!

 

© Красимира Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??