Oct 13, 2009, 9:31 PM

Липсваш 

  Poetry » Love
662 0 3




Къде отиде любовта ти?
Кой, защо и как от мене те отне?
Защо изчезна радостта ти
да виждаш очертанията на моето лице?

Къде се заличиха
всички мигове със теб?
Защо отстъпи на сълзите
да всяват сивия си ред?

Кажи ми, че не липсвам във дена ти,
кажи ми, че без мене си добре.
Кажи... и всичко ще приключи,
ще те оставя и без мен ще си добре.

Но моето сърце остава си така разбито.
И все така сълзите ще личат
по моето лице изпито
до болка - от любов по теб...

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??