Nov 2, 2008, 9:14 AM

Липсваш ми 

  Poetry » Love
996 0 2

Липсваш ми безумно, безнадеждно,

липсваш ми, а теб те няма,

липсваш ми, къде се скри,

липсваш ми и силно ме боли!

 

Липсваш ми сега в нощта,

липсва ми и твоята топлина,

липсваш ми, не ми се спи,

липсваш ми, сърцето ми кърви!

 

Липсваш ми,не мога да го понеса,

липсваш ми, а не вярвам в чудеса

липсваш ми и плача неутешимо,

липсваш ми, но знам - не всичко е простимо!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • просто...лобов...тъжна и носеща болка...
    прегръщам те, с обич...
  • "липсваш ми, но знам - не всичко е простимо!"
    Права си,не всичко е простимо,за жалост остава много болка...Поздрав!
Random works
: ??:??