Jun 18, 2008, 10:35 PM

Липсваш ми 

  Poetry » Love
1074 0 1
Липсваш ми,
а от  моите очи стичат се сълзи,
обичам те и сърцето ми гори,
без глас за тебе то крещи
и тайно се надява да се върнеш ти!!!

© Теодора Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??