Jun 12, 2008, 3:07 PM

Липсваш ми 

  Poetry » Love
1264 0 23

 

Липсваш ми много...
Страшно ми липсваш...
Чувам те в плахите стъпки след мен.
Слънцето вече в косите не свети,
спи уморено след тъжния ден!


Липсваш ми много...
Ужасно ми липсваш...
Виждам те бял като птица в нощта.
Вече не кацаш на моето рамо,
не ми пожелаваш красива съдба!


Липсваш ми много...
Как само ми липсваш...
Беше визитка за мен пред света.
Тайно поглеждам снимката наша...
Жестоко ми липсваш ела си... ела!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??