Jan 23, 2013, 1:20 PM

Лирично отклонение 

  Poetry » Love
857 1 2

Лирично отклонение

 

Създал я Господ от реброто на Адама

и я нарекъл с името Жена!

Дали е грешница, или е дама,

не зная, ала знам това:

мъжът без нея чувства се самотен,

сърцето му е празна пещера.

Дали е учен, или неграмотен,

той търси, той жадува за Жена.

Когато я намери, я обича 

със всичките си мъжки сетива,

но трудно думите изрича,

защото Бог така го е създал.

Но, казвам ви, мъжете ни обичат,

защото ние сме едно ребро от тях...

Не страдайте, жени! Не ви прилича.

Обичайте! Дори и да е грях.

© Керанка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??