Кученце мило! Толкоз добро!
Никому не си сторила зло!
Защо тази болест те сполетя?!
Ето! Днес, душичката ти отлетя!
Плачем за тебе, мило "дете"!
Раната ни трудно ще зарасте!
Но се молим на Бог да те прегърне!
Небето за теб в любящ дом да превърне!
Сбогом мило наше другарче! Нека Бог сега е с теб!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.