Oct 15, 2013, 10:04 PM

Листо от бреза 

  Poetry » Landscape
510 0 6

 

                          

                                 пиша

                                 стих за Есента

                                 слагам тук-там

                                 по някоя дъждовна капка

                                 вместо точка

                                 за запетая -

                                 жълто листо от бреза

                                 но вятърът ги издуха

                                 за това е

                                 без препинателна Есента

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??