Jun 19, 2021, 12:09 AM

Љубов и богови 

  Poetry » Love
305 1 3

Ние сме богови

љубовта е случајна

златарниците се ограбени

во сенката на еден прстен

без престан се љубиме.

 

 

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??