Jul 28, 2011, 6:21 PM

Лора-Анна 

  Poetry
595 0 0

Аз Лора съм
във плен на тъмен блян.

Наведена над следващо
писмо - 
и стон и зов
на онемяла птица:
Не съм аз Анна
"прекрасна
в блянове лъчисти"
и знам, че няма никога
да зазвучи
музика-лъчи
в очите ти -
за мене
Лора
устрелена птица.

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??