Sep 13, 2008, 1:41 PM

Лошо ли е? 

  Poetry
464 0 0

Лошо ли е,
че те искам?...
Лошо ли е
ми кажи...
Единствено ти
си ми в главата
и за теб си мисля
до зори...
Лошо ли е,
че някой път
попрекалявам с глупавите
си мечти?...
Лошо ли е,
че ти го казвам?...
Кажи ми
и не ме лъжи...

© Веселина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??