Jan 6, 2024, 2:13 PM

Ловци 

  Poetry » Humour
105 0 0

Вървяхме си във знойната савана

и изведнъж намерихме следа.

Лапата бе лъвска - страх ме хвана:

това ми замириса на беда.

 

Погледнах аз колегата по братски

и го оставих да напредва

Мен шубето ме подгони адски,

че с лъва си знаете що следва.

 

Той подозрително се начумери:

Хайде да потърсиш ти лъва

А пък аз полека ще намеря

откъде следата е дошла.

 

 

https://youtu.be/gPCCYMeXin0?si=O2hf5hnrIulnhKvT

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??