В живота получавам много щедро
от всичко - и от любов, и от мечти...
И утрото ми винаги е ведро,
и винаги със светлина блести...
Донесе ми животът обич силна
и радвам ù се всеки ден...
Тя ме обгръща истинска и дивна,
не разрешава никога да си сломен.
Но тоз живот безгласно ме наказа
да имам всичко и защо - не знам.
Попитай ме какво бих заменила?
Попитай! Всичко бих могла да дам!
За миг единствен, за една секунда...
За част от себе си дори...
Да те обичам, зная, че е лудост,
но винаги ще бъда луда може би...
И винаги ще те обичам...
На фона на прекрасния си ден.
А сълзите в душата ще се стичат...
Но никой няма да надникне в мен...
Защото там е буря! Там боли и стене...
Така животът ми е отреден.
И в нощите сами ще плача мълком на колене.
Ала с усмивка ще се будя всеки ден!
© Елена Елена All rights reserved.