Луда баба след секс
подарявам на Валентин Добрев (shkaf4eto)
Как ме пощипна,
как ме подръпна.
Ох, че ми смаза
от болки кръста.
Бедрото ляво
сякаш ми скъсна
и към гърба ми
пареща лапа пусна.
Премаляла и потна
в леглото ме спусна,
наляво - надясно
въртя се кръшно.
Стена и пъшкам
от конвулсии тръшната,
чак по петата ми
иглички ме скръцнаха.
Докторът рече ми
безмилостно диагнозата -
дископатия съм имала
на втори прешлен.
Викали й гальовничко -
"луда баба след секса".
Не знам кога (дали) си тръгна.
А беше млад докторът! :)
Музикален поздрав само за Вальо:
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.