Jun 29, 2024, 8:20 PM

Лудост 

  Poetry » Other
125 0 0

Братоубийство за жал продължава

Пролива се с ярост невинната кръв.
Пропада светът щом се наслаждава
как братя са станали нечия стръв.

 

А дявол рисува автопортрети,
като Нерон пред горящия Рим.
Пожарища адски на сцената светят
И бомбите падат c жестокост над Крим.

 

Животът за колко ли дни ще успее
да оцелее сред толкоз сълзи?
А лудият дявол над краха се смее.
Апокалипсис към всички пълзи.

 

https://tanyaivanova.blog.bg/poezia/2024/06/29/.1915341
 

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??