Jun 25, 2013, 9:07 PM

Лудост на втора степен 

  Poetry
624 1 9

 

Каквото ми дадеш - ще го приема,
а после - ще го облека във думи.
Ще го римувам в стих или поема,
за да остане вечно помежду ни.
Ще си записвам всичко най-прилежно,
докато пеперуди в мен прелитат,
докато ме докосват тихо, нежно
очите ти... без даже да ме питат!
Каквото ми дадеш - ще го запазя
в сърцето си премръзнало от студ.
Каквото чувствам - няма да го казвам.
И ти не казвай - трябва да си луд!
Но лудостта, признавам - ни прилича.
Делим си я по равно, без остатък.
Каквито сме - такива се об...личаме
във стиховете свои. И оттатък...

 

Павлина Соколова

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??