Jun 24, 2021, 4:08 PM

Лято 

  Poetry » Love
181 0 0

            Лято

 

Слънце в косите  ми весело  грее,                   

лято във мене трепти,

нека душата ми радостно пее,

щом пак до мене си ти!

 

Искам букет, светлина и  надежда -

нежни цветя от мечти.

Топлото лято към теб ме отвежда,

огнено в  плен ме държи.

 

Тайна за мен любовта си остава,

сън от далечни страни,

всичко така в светлина засиява,

шеметно бяга, лети.

 

Искам ръката ти силна , красива,

устни, които горят.

Жаркото слънце така ме опива –

рони се златният цвят.

 

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??