Навън е светлосиньо,
навън е красота!
И всичко е прекрасно
във моята душа.
Зелено, цветно, златно
и въздухът трепти…
Безкрайно и невероятно –
море от сини дни!
А лятото е обич –
красиво и неповторимо!
А лятото е обич –
така неуловимо!
На лятото очите
са твоите очи!
На лятото мечтите
са в нашите души!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.