Jul 29, 2008, 11:03 PM

Лято е 

  Poetry » Love
757 0 1
 

Лято  е

 

Лято е и аз съм на море.

Но съм тъжна,

че те няма.

И гледам как се сменят

ден и нощ...

И искам с мен да си сега.

 

Вълните в морето

нашепват ми твоето име.

Златистият пясък

са мойте целувки за теб.

А морската шир

е любовта ми към теб.

 

Денят настъпва и само ти

ми липсваш тук.

Обичам те и искам те,

теб, мое щастие,

но не за дълго те оставих сам,

аз скоро ще се върна с плам

целувка нежна да ти дам.

 

Любов прелива в мен,

окъпана в сълзи от щастие,

когато чуя твоя глас.

Денят настъпва

и идвам си при теб...

 

23.07.2008 г.

© Йовка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??