Oct 11, 2014, 8:33 PM

Лъжа ли беше... 

  Poetry » Love
439 0 0

Лъжа ли беше, когато каза че ме обичаш.

Лъжа ли беше, когато ме прегърна и целуна от любов.

Лъжа ли беше, когато и двамата бяхме на вълната на любовта.

За тебе Да.

За мене Не.

Само аз бях на вълната на любовта.

А ти.

Ти беше на вълната на страстта.

Само аз ти подарих любовта.

А ти.

Все пак ти благодаря.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??