Jul 17, 2008, 2:49 PM

Лъжи 

  Poetry » Love
1076 0 5
Красиви лъжи, обещания празни,
увяхнали думи, желания разни,
рими в сълзи се превръщат напразно,
душата гори и стопява се бавно...


Дали не разбра как сърцето прободе,
дали бе сценарий на твоятя подлост,
аз просто желаех твоя да бъда,
а ти се потапяше в своята гордост.


Нима не ме помниш? Не вярвам в това...
Ти каза - "Обичам теб, повече от всяка жена"
и това ли бе някоя твоя лъжа...
Красиво ме лъжеше, благодаря за това!



NLM

© Новали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??