Jul 18, 2010, 8:35 PM

Любима 

  Poetry » Love
607 0 0

 Знаеш ли какво е любовта?


Това е, когато те докосвам, да изпитваш наслада,
когато ти говоря не просто да ме слушаш, а да довършваш думите ми,
не просто да се държим за ръце, а да мечтаем заедно,
любовта е, когато само с поглед можеш да кажеш, че те обичам,
любовта е, когато взаимно сме си най-съкровеното и най-скъпото,
любовта е това, когато ме усещаш не само като любим,
а ме усещаш, както половинката, която винаги ти е липсвала,
половинката, която не просто те прави цяла, а те прави щастлива,
а какво е щастието - това е да сме заедно.

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??