Feb 13, 2013, 2:47 PM  

Любимец 13 

  Poetry » Love
742 0 3

В тринайста нощ...тринайста дата,

немирна щура се луната

и без нотки на преструвка

изпраща ми мечта - целувка.

 

Звезди щастливо щракат с пръсти,

небето страстно се прекръсти,

протегна шия в своя взор

с един любовен метеор.

 

Примижа с тръпка тишината,

снага разкърши във стъклата,

ръка подаде... без да пита

за бурната ни компарсита.

 

Тринайста нощ... тринайста дата,

луна... небето... тишината,

във нощно-звездните контрасти

сияех аз и те... от страсти!

 

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??