Mar 19, 2007, 3:22 PM

Любов 

  Poetry
1026 0 9
ЛЮБОВ

Искам да те нарисувам,
с багрите най-пъстри
от живота!
Искам да те изтанцувам,
с ритъма най-страстен
на тангото!
Искам и да те изпея,
с музика най-нежна
на душата!
Искам да те изживея,
любов прекрасна, теб любов,
най-свята!
Любов-ти багра, танц и песен,
любов-магия, болка и тъга,
аз тръпна тебе да възпея,
в стиха изстрадан,
от душа!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??