19.03.2007 г., 15:22 ч.

Любов 

  Поезия
1038 0 9
ЛЮБОВ

Искам да те нарисувам,
с багрите най-пъстри
от живота!
Искам да те изтанцувам,
с ритъма най-страстен
на тангото!
Искам и да те изпея,
с музика най-нежна
на душата!
Искам да те изживея,
любов прекрасна, теб любов,
най-свята!
Любов-ти багра, танц и песен,
любов-магия, болка и тъга,
аз тръпна тебе да възпея,
в стиха изстрадан,
от душа!

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??