Nov 15, 2008, 10:42 PM

Любов 

  Poetry
939 0 2
 

Създавам те сред цифри.

    Споделям те с данъци.

Магията ни охладнява неуловимо.

    Студено е.

        И денят.

           И вечерта.

               Скитам се.

      Да намеря канарата.

   Под нея прегъната е змийска роба.

        Кръстопът.

            Сега съм тук.

   Пред плесенясалите посоки

        на отчаяние и самота.

           Вярваш ли в любовта,

              измислена от цифри...

                 Без нея няма смисъл.

                    Да прохождам всяка сутрин...

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Пред плесенясалите посоки
    на отчаяние и самота.
    Вярваш ли в любовта, ... " Това наистина е мнооого хубаво
  • Mного добре казано" Пред плесенясалите посоки
    на отчаяние и самота.
    Вярваш ли в любовта,
    измислена от цифри"
    Много ми харесва.Благодаря!
Random works
: ??:??