Dec 5, 2009, 2:16 PM

Любов 

  Poetry » Love
958 0 1


Сякаш любовта докосва

нежно моето сърце

като с пръчица вълшебна.

В миг промяна светове.

И усмихва се денят пред мене, 

пълен с облаци и със мъгла,

с пеперудени криле мечтая

да летя и да летя.

Да подам на всекиго от тази

пълна със вълшебство синева, 

във която ме повежда любовта.

 

© Симона Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??