Любовта е смела, непонятна, неразбрана
Тя е дръзка, разпиляна
в чашата кафе, в стръкчето кокиче
в свежото лале.
Влюбен ли си, ти богат си
ти си птица със крила
Влюбен ли си, вечно млад си,
слънчев лъч си във нощта.
Празникът на любовта е само ден
от календара, но всеки миг и час обичаш.
А ти си толкоз заблестяла
че срещнеш ли я, пак политаш.
© Детелина Александрова All rights reserved.
търси я, не губи я,
обичай нежно, всеотдайно,
омайно, някак си потайно
и чак тогаз ще разбереш,
че тя е повече от кеш,
и там в сърцето и душата,
завинаги ще бъдеш МЛАДА...