Oct 15, 2013, 9:23 PM

Любов 

  Poetry » Love
555 0 0

Поглеждаш я и знаеш,че е тя,
без отговор и без въпрос зададен,
сред всички други, с друга красота,
ти нейната избираш за награда. 

Ще те превърне в нещо друго тя
и няма да си ти, когато пожелаеш,
ще бъдеш долу в нейните крака,
загубил воля сам да се изправиш. 

Туй чувство е познато на света,
наричат го любов за по-накратко
и щом те завладее си готов
земята да въртиш обратно. 

© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??